Muuttoapu

Perus palveluumme kuuluu muuttolaatikoiden toimitus sovittuna ajankohtana, tavaroiden kuljetus varastoon ja tavaroiden kuljetus varastosta pois varasto vuokran päätyttyä. Nämä palvelut hinnoittellaan aina tapauskohtaisesti.

Hinnoittelu:

  • Varastoon muutto hinnoitellaan tapauskohtaisesti
  • Varastosta muutto hinnoitellaan tapauskohtaisesti
  • Pahviset muuttolaatikot (1,90€ / Kpl)

Pakkauspalvelu

Pakkauspalvelua käyttämällä saat parhaan mahdollisen suojan tavaroillesi– ja säästät huomattavasti omaa aikaasi! Käytä ammattilaisia, niin vältyt turhilta huolilta ja vaivalta. Me huolehdimme suojaamisesta, pakkaamisesta sekä itse varastoon siirtämisestä. Ammattipakkaajamme hoitavat, koti-irtamiston suojaamisen asiaan kuuluvilla materiaaleilla. Tarvittaessa puramme myös isokokoiset huonekalut, jotta saadaan ne ne aseteltua varastoon mahdollisimman tehokkaasti. Tarvittaessa pakkaamme myös muuttolaatikot lähtövalmiiksi, voit itse pakata henkilökohtaiset tavarasi. Pakkauspalvelulla varmistat, että irtaimisto on oikeaoppisesti pakattu ja pysyy hyvässä kunnossa varastoinnin ajan.

Palveluun voidaan sisällyttää:

  • Suojaaminen
  • Purkaminen
  • Pakkaaminen

Avaimet käteen

Tämä palvelu kattaa räätälöidyn varastointipalvelun. Myyntiedustajamme tulee henkilökohtaisesti paikalle ja tekee Teille räätälöidyn muuttosuunnitelman. Muutto suoritetaan esimerkiksi Teidän lomaillessanne. Irtaimisto sijoitetaan ennalta suunnitelluille paikoille Teidän toivomallanne tavalla.
Ottamalla yhteyttä tulemme mielellämme antamaan tarjouksen palvelusta.

Pyytäkää tarjouspyyntöä soittamalla tai yhteydenottolomakkeen avulla.